BONA

BONA BELT HD

Bona Belt HD je stroj za brušenje, ki še tako težko opravilo spremeni v preprosto. To je resnično stroj, ki je ekstremno močen in učinkovit. Ima edinstveni sistem jermenice in neomejeno prilagoditev tlaka bobna.

Tehnični list

BONA BELT

Bona Belt je zmogljiv tračni brusilnik s kompaktno obliko za lažje manevriranje in rokovanje. Bona Belt je primeren za vsaka lesena tla. Za enostaven zagon motorja je potrebna le 10 amperska varovalka.

Tehnični list

BONA EDGE

Bona Edge je kompakten in izreden zmogljiv brusilni stroj, ki se ga z lahkoto upravlja in z njim manevrira. Opremiti ga je možno z “luknajstimi diski.” Prah pobira bolje kot večina brusilnikov na trgu.

Tehnični list

BONA COMBI EDGE

Bona Combi Edge je lahek in prilagodljiv kotni brusilnik. Enostaven preklop med 120 mm kratko roko edger ali 330 mm dolgo roko v nekaj preprostih korakih.

Tehnični list

BONA FLEXISAND 1.9

Bona FlexiSand 1.9 je močan stroj, ki je lahko opremljen z različnimi krožniki, ki nudijo veliko različnih možnosti za pripravo tal, vse od finega brušenja lesa pa do b rušenja betona.

Tehnični list

 

BONA FLEXISAND 1.5

Bona FlexiSand 1.5 je zmogljiv in prilagodljiv stroj, ki je lahko opremljen z različnimi krožniki za opravljanje veliko različnih opravil.

Tehnični list

BONA DCS 70

Bona DCS 70 je močno orodje za popolnoma brez-prašno brušenje. Njegovo ciklonsko ločevanje in unikaten design filtra učinkovito poskrbita zato, da prah od brušenja ne uide nazaj v prostor in ostane v stroju.

Tehnični list

BONA DCS 25

Bona DCS 25 je močan industrijski sesalnik za brezprašno brušenje.

Razvit je posebej za zbiranje prahu, ki se pojavi pri finem brušenju in je nevaren za zdravje. Ustreza najstrožjim zahtevam za industrijske sesalnike.

Tehnični list

BONA POWER SCRUBBER

Bona Power Scrubber je kompakten, močan stroj za čiščenje lakiranih in oljenih tal, ter zunanjih lesenih teras. Kadar ga uporabite v kombinaciji z Bona Deep Clean Solution z lahkoto odstrani vso najtrdovratnejšo umazanijo.

Tehnični list