5 najuporabnejših Bona čistil

Na trgu so vam na voljo Bona čistila, ki predstavljajo paleto kakovostnih, preprostih, ter zdravju varnih izdelkov. Čistila so namenjena predvsem vsakodnevni uporabi za vzdrževanje najrazličnejših vrst tal.
Čistilo za učinkovito čiščenje lakiranih ali povoskanih lesenih tal

Med bolj priljubljena Bona čistila sodi Bona Wood Floor Cleaner, ki je namenjen predvsem učinkovitemu čiščenju lakiranih ali povoskanih lesenih površin. Posebna formulacija izdelka onemogoča kopičenje lepljivih ostankov, hkrati pa poskrbi za odlično čiščenje najtrdovratnejše umazanije.

Tovrstni izdelek je še toliko učinkovitejši, če ga boste kombinirali z izdelkoma Wood Refresher in Polish, ki prav tako sodita med Bona čistila.

Čistilo za oljena lesena tla

Nekatera Bona čistila, kot je, na primer, Bona Cleaner for Oiled Floors, so zlasti namenjena za čiščenje oljenih lesenih tal. Poleg čiščenja in odlične nege, izdelek omogoča še vrhunsko zaščito.
Izdelek je še učinkovitejši v kombinaciji z izdelkom Spray Mop.

Čistilo, po katerem posegajo zlasti alergiki in astmatiki

Bona čistila so osredotočena tudi na uporabnike, ki so nagnjeni k alergija, ter na astmatike. Pri tem velja izpostaviti izdelek Bona Wood Floor Cleaner Free & Simple.

Čistilo je hipoalergen, brez barve in vonja ter brez konzervansov. Je preprost za uporabo, za seboj ne pušča sledi, uporabljate pa ga lahko na lakiranih kot tudi voskanih tleh.

Čistilo formulirano za vinil

Bona čistilo Stone, Tile & Laminate Cleaner je čistilo, ki je posebej narejeno za vinil, laminat in keramiko. Čistilo je do tal izjemno nežno, a nepopustljivo do umazanije. Je rahlo odišavljeno in popolnoma razgradljivo.
Čistilo je odlično kompatibilno z Bona Tile & Laminate Polish izdelkom.

Čistilo za terase

Bona čistilo Decking Reviver so namenjena za čiščenje lesenih teras. Učinkovito odstranjujejo umazanijo, olja, preperel les, glive, alge.

Z uporabo Bona čistila Decking Reviver boste teraso tudi poživili, in sicer tako da bo videti kot nova.