POSKRBITE ZA VAŠA TLA – OBNOVITE VAŠ PARKET

Bonin tretma za obnovo tal je sestavljen iz treh različnih elementov: Bronaste, Srebrne in Zlate.

Vaša izbira je odvisna od vaših želja in od stanja v katerem so vaša tla.

Bronasti tretma
Srebrni tretma
Zlati tretma

BRONASTA

SREBRNA

ZLATA

POŽIVITEV VAŠIH TAL

OBNOVITEV VAŠIH TAL

RENOVACIJA VAŠIH TAL

Bronasti tretma je nov efektiven način vzdrževanja tal, s katerim dolgočasnim lesenim tlom vrnemo življenje. Ta  poživitev in obnovitev vaših tal dostavi izjemne rezultate in je hitro izvedljiva, saj jo lahko izvedemo v polovici delovnega dne.

Z uporabo stroja Bona PowerScrubber in posebej formuliranega čistila Bona Deep Clean Solution leseno površino efektivno globinsko očistimo in na tak način odstranimo tudi najbolj trdovratno umazanijo. Po tem koraku so tla pripravljena  na svež nanos politure, olja ali Bona Wax Oil Resresher-ja, odvisno od tega kakšna so vaša tla.

Tla bodo izgledala skoraj kot nova v samo nekaj uricah.

Ko je zaščitni zgornji nanos vaše lesene površine rahlo opraskan ali se na njem poznajo rahli madeži je srebrni tretma pravilna odločitev za vas, saj z njim povrnemo prvotno lepoto vašim tlom. Srebrni trema je odlična alternativa popolni obnovi, izvedemo pa jo v krajšem času in z nižjimi stroški.

Visoko kakovostni brusni papirji Bona so uporabljeni zato, da iz površine odstranijo sledi obrabe in praske. Popolno obrušena tla lahko premažemo z lakom Bona Traffic HD in tako poskrbimo za visoko vzdržljivo površino s popolnim oprijemom.

Ko so vaša tlapoškodovana ali porumenela in se na njih vidijo globoke praske in je izgled popolnoma dolgočasen, takrat je čas za zlati tretma. Ne samo, da bomo vašim tlom povrnili lep izgled in da bomo poskbeli za odlično zaščito, ponudili vam bomo tudi neskončne možnosti za spremembo celotnega izgleda vaših tal.

Popolna renovacija vključuje brušenje do golega lesa z uporabo visoko kakovostnih strojev in visoko kakvostnih brusnih papirjev Bona. Obrušena tla potem obnovimo z Bona premazi in laki, ki jih prilagodimo glede na vaše potrebe in vaše želje.